Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
De jaarwisseling is achter de rug en inmiddels leven we alweer een maand in het nieuwe jaar, 2020. Een jaar waar weer veel mooie gebeurtenissen en evenementen gepland staan! Wij hopen u dit jaar graag terug te zien in de binnenstad van Tiel!
 
nieuwjaarsgroet met een appel
In het eerste weekend van januari hebben de ondernemers uit de binnenstad het winkelend publiek verrast met een lekkere gezonde traktatie. Het sampleteam wenste iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar, waarna een appel werd aangeboden. In totaal hebben we 1500 bezoekers van de binnenstad blij gemaakt. Met deze actie sluiten we aan op de positie die Tiel inneemt met Fruitstad aan de Waal. Het komende jaar kunt u vaker een soortgelijke actie in de binnenstad verwachten.
 
koopzondag en valentijnsdag
De aankomende maand, februari, starten we met een koopzondag. Zondag 2 februari zijn de winkels in de binnenstad geopend van 12.00u tot 17.00u en uiteraard kunt u gratis parkeren*. De winkels hangen vol met wintersale, dus een goede reden om even een kijkje te nemen! Daarnaast bent u na het winkelen van harte welkom in één van de restaurants om lekker op te warmen.
Ook is het de 14e van de maand natuurlijk ‘Valentijnsdag’. In de winkels zijn allerlei leuke dingen te vinden om uw Valentijn mee te verrassen en kunt u op het Plein romantisch dineren. Dit is in samenwerking met de FlipPas, dus vergeet deze niet!

*m.u.v. parkeerplekken voor vergunninghouders.
 
Artikel afbeelding
tiel pakt uit!
Tot slot bieden wij u alvast een vooruitblik op de aankomende evenementen. De voorbereidingen voor Tiel Pakt Uit!, wat plaatsvindt op 4 en 5 april 2020, zijn namelijk al in volle gang! Dit weekend staat in het teken van leuke aanbiedingen, activiteiten voor de kinderen en muziek. Het volledige programma wordt binnenkort hier weergegeven, net zoals alle overige informatie over het evenement. Op zondag 5 april wordt een Betuwse streekproductenmarkt georganiseerd, waarvoor een kraam gehuurd kan worden. Verkoopt u geen streekproduct? Ook andere Tielse organisaties bieden wij graag de gelegenheid om een kraam te huren tijdens Tiel Pakt Uit! De inschrijving is deze week van start gegaan, via dit formulier!
 
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes uit de binnenstad? Volgt u ons dan op Facebook!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookTwitterYoutube