Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
Februari is bijna achter de rug en inmiddels staat maart alweer voor de deur! De afgelopen maand is, ondanks hier en daar een storm, vrij rustig verlopen. Met maart in het vooruitzicht, betekent het dat de winkels inmiddels vol hangen met de nieuwe lentecollecties. Nog een goede reden om de binnenstad te bezoeken!
 
koopzondag 1 maart
 Zondag 1 maart is de maandelijkse koopzondag en zijn de winkels geopend van 12:00 – 17: 00 uur. De nieuwe lentecollecties bekijken, misschien nog iets meepikken uit de ‘final sale’of gewoon gezellig even rondneuzen? U bent van harte welkom, zowel in de winkels als in de restaurants!

U kunt gratis parkeren, met uitzondering van vergunninghoudersplaatsen.
 
Kraamhuur tiel pakt uit!
Onlangs is de inschrijving geopend om een marktkraam te huren tijdens Tiel Pakt Uit! Mocht u nog geïnteresseerd zijn en een kraam willen huren voor dit weekend, schrijft u zich dan in!

Liever eerst meer informatie, of het programma bekijken? Klik hier!
 
Artikel afbeelding
historische voettocht tiel
Naast de inschrijving voor een kraam tijdens Tiel Pakt Uit!, willen wij ook graag de aandacht vragen voor de Historische voettocht. Het lijkt misschien nog ver weg, 5 mei 2020, maar de tijd vliegt. Dit geldt ook voor het aantal jaar dat wij, als Nederland, onze vrijheid mogen vieren. Het is dit jaar namelijk 75 jaar geleden dat wij als Nederland bevrijd werden.
Daarom wordt, in het kader van Tiel Herdenkt 75 jaar vrijheid, de ‘Historische voettocht Tiel’ georganiseerd. Deze voettocht geeft, doormiddel van acteurs, figuranten en toeschouwers, weer hoe de evacuatie en thuiskomst van Tiel in 1945 ongeveer moet zijn geweest.
U kunt zich nu inschrijven om als acteur of figurant mee te lopen tijdens deze bijzondere voettocht. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven!  
 
Tot zover onze nieuwsbrief! Wij hopen u voldoende op de hoogte te hebben gesteld van het laatste en aankomende nieuws.

Meer nieuws?
Volg ons vooral op Facebook en kijk voor het volledige overzicht van de aankomende evenementen op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact