Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
We leven op dit moment in een onzekere tijd. Horeca is preventief gesloten, evenementen worden geannuleerd en winkels hanteren andere openingstijden. Middels deze nieuwsbrief stellen we u graag op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in onze binnenstad.
 
horeca maatregelen
De Tielse horeca gaan niet bij de pakken neerzitten en faciliteren ophaal- en bezorgmogelijkheden. Op die manier kunt u thuis toch nog genieten van uw favoriete eten!
Wilt u weten welke restaurants u graag van dienst zijn? Check hier de lijst met deelnemende restaurants. Help onze horecaondernemers en bestel deze periode een keertje extra!

U kunt de horeca ook steunen door een waardebon te kopen. De waardebonnen zijn verkrijgbaar via deze site. Door te bestellen bij de Tielse horecabedrijven gunt u hen in deze toch extra moeilijke tijd een beetje omzet!

Wist u dat…
Wanneer u rechtstreeks besteld bij het restaurant, dus per telefoon of via eigen mail, dan verdwijnt er niet een deel van de omzet in de zak van bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl. Partijen als deze vragen een percentage van het totale bestedingsbedrag.
 
winkel maatregelen
Diverse winkels hanteren andere openingstijden dan gebruikelijk of zijn dicht i.v.m. de coronacrisis. Kijk voorafgaand aan een bezoeker eerst op de website of socials van de winkels die u wilt bezoeken. Op deze manier komt u niet voor teleurstellingen te staan.
 
Ook bij de winkels wordt creatief omgegaan met de crisis, zo bieden sommige winkels nu ook een bezorgservice of privéshopping aan!
 
Wat voorop blijft staan is de gezondheid van de medewerkers en de bezoekers van onze binnenstad. Alle winkels hebben om deze reden extra maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne en lichamelijk contact. Uiteraard wordt er ten alle tijden 1.5 meter afstand gehouden.
 
Artikel afbeelding
evenementen
Tot onze grote spijt zal het eerste evenement van 2020, Tiel Pakt Uit!, niet plaatsvinden. Onze wens is om het evenement te verplaatsen. Of dit mogelijk is, is volledig afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus. We houden u uiteraard op de hoogte!
 
Wat betreft de andere evenementen, zoals de kindervrijmarkt, Betuwse Fruitrally en de activiteiten rondom 75 jaar vrijheid, zullen we de actualiteiten nauwlettend in de gaten houden en het advies vanuit de overheid opvolgen.

Zodra we deze crisis te boven zijn gekomen, zullen we er weer met volle energie tegenaan gaan en van ons laten horen!
 
Tot zover onze nieuwsbrief. Pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws?
Volg ons vooral op Facebook en kijk voor het volledige overzicht van de aankomende evenementen op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact