Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
Op dit moment zijn de maatregelen rondom het coronavirus nog steeds van kracht. Dit heeft natuurlijk grote impact op de gehele samenleving, maar ook op onze ondernemers. De horeca is vooralsnog gesloten en de meeste winkels zijn een langere tijd dicht geweest. 
Ondanks de bizarre tijd waar we op dit moment in leven, stellen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in onze binnenstad. 
 
Artikel afbeelding
torensvoordevrede
Dit jaar op 5 mei herdenken we in Nederland 75 jaar vrijheid en hoe vreemd is het dan dat we op dit moment niet in vrijheid kunnen leven? Vrijwel alle activiteiten rondom dit thema zijn vanwege het coronavirus geannuleerd, zo ook het bijzondere project van kunstenaars Guusje Kaayk, Ans van den Hurk en Hans Vernooij om langs de Waal ‘Torens voor de Vrede’ te bouwen. Een kunstproject geïnspireerd door de geschiedenis van uitkijkposten en torens die als een lint langs de Waal werden gebouwd en voor de bevrijding van het gebied een belangrijke rol hebben gespeeld.

Guusje Kaayk en Ans van den Hurk hebben samen met het Creatief Platform Tiel het idee opgevat om 75 jaar bevrijding in Tiel niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Zij hebben collega-kunstenaars uitgenodigd om werk met het thema Vrijheid te exposeren, samen met hun eigen kunstproject ‘Torens voor de Vrede’. Winkeliers uit de Tielse binnenstad hebben hiervoor hun etalages beschikbaar gesteld, zodat iedereen de kunstwerken op een eigen gekozen moment kan bekijken. De werken zijn de hele maand mei te bezichtigen, uiteraard is het belangrijk om afstand van elkaar te houden en alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.
 
Artikel afbeelding
puzzelwinactie
Om u tijdens deze lastige tijd een verzetje te geven, hebben we in samenwerking met De Zakengids puzzelpagina’s gemaakt waarmee u leuke prijzen uit de binnenstad kunt winnen. Vorige week hebben ruim 200 mensen hieraan meegedaan, de winnaars hebben ondertussen bericht gehad. De laatste pagina is opgenomen in De Zakengids van 22 april of kunt u downloaden via deze link. U kunt uw oplossing t/m woensdag 29 april inzenden. Veel succes!
 
Artikel afbeelding
koop lokaal!
We beginnen langzaam te wennen aan ‘het nieuwe normaal’ in onze samenleving, waarbij 1,5 meter afstand van elkaar houden steeds beter is ingeburgerd. Ook in de binnenstad, waar de meeste winkels weer open zijn, worden alle voorzorgsmaatregelen streng toegepast. Het is daarom veilig om uw aankopen in de stad te doen. Doe dit ook, want de winkeliers hebben uw steun hard nodig!
 
Artikel afbeelding
openingstijden
Veel winkels zijn weer open en staan klaar om u te bedienen. Wat we wel zien is dat niet iedereen de reguliere openingstijden hanteert. Kijk daarom vóór uw bezoek aan de stad op de website of socials van de winkel die u wilt bezoeken. Op die manier voorkomt u een teleurstelling.
Ook op Koningsdag (27-4), koopzondag (3-5) en Bevrijdingsdag (5-5) zullen een aantal winkels open zijn, maar ook hiervoor geldt; kijk van tevoren op de website of socials.
 
Tot zover onze nieuwsbrief. Pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws?
Volg ons vooral op Facebook en kijk voor het volledige overzicht van de aankomende evenementen op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact