Winkelhartvantiel.nl
| Doe mee en doneer! |  Online lezen
 
Artikel afbeelding
HELP MEE EN ZORG VOOR TIEL
Op 12 mei is het “De dag van de zorg”, een dag waarop verplegend personeel in het zonnetje wordt gezet. En zeker in deze lastige coronatijd, kunnen onze zorghelden wel wat extra waardering gebruiken. Om deze reden gaan we geld inzamelen en daarbij hebben we uw hulp nodig!
 
Het ingezamelde bedrag wordt verdeeld onder alle Tielse zorgmedewerkers in de vorm van vouchers. Deze vouchers zijn te verzilveren in de binnenstad van Tiel, want ook de winkeliers en horeca kunnen in deze zware tijd een steuntje in de rug gebruiken. Help u ook mee? 
Doneer nu »
Twitter Facebook LinkedIn
 
Artikel afbeelding
TIELSE ZORGHELDEN
Met het ingezamelde bedrag willen we zo veel mogelijk Tielse zorgmedewerkers een voucher kunnen geven. Denk dan aan ambulante zorg voor mensen met een beperking, thuiszorg, verpleeghuiszorg, medisch specialistische zorg en psychiatrisch zorg. Dé zorgmedewerkers die in deze huidige coronacrisis enorm hard aan het werk zijn om zoveel mogelijk mensen te redden van het monsterlijke virus. 
ZorgvoorTiel.nl »
Twitter Facebook LinkedIn
 
Artikel afbeelding
INITIATIEFNEMERS
Zorg voor Tiel is een initiatief van Stichting “Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland” en Ondernemersvereniging “Hart van Tiel”. Speciaal voor dit project is de Stichting “Hart voor Tiel” opgericht, waarmee we in de toekomst nog meer van dit soort bijzondere projecten voor de binnenstad kunnen realiseren.

Wouter de Baat, voorzitter Stichting Vrienden: “Stichting Vrienden wil er zijn voor gebruikers van Ziekenhuis Rivierenland. Dat doen we met passie en toewijding. De coronacrisis vraagt nu om deze bijzondere actie, waarbij de Vrienden onderdeel zijn van een bredere aanpak.”
Margriet van Heesch, voorzitter “Hart van Tiel”: “Het is een ambitieus plan waar we iedereen in Tiel voor nodig hebben. Want hoe groter het bedrag, hoe meer mensen we blij kunnen maken. Tegelijk steunen we daarmee de winkeliers en horeca in de binnenstad. Op 12 mei, de dag van de zorg, willen we alle mensen die in de zorg werkzaam zijn en nu ongelofelijk zware en lange diensten draaien, een cadeau kunnen geven waarmee we ze willen bedanken.”
 
Artikel afbeelding
OOK VOOR BEDRIJVEN
Wij hopen uiteraard dat veel Tielse bedrijven dit initiatief willen ondersteunen door een mooi bedrag te doneren. De hoogste donaties worden in de campagne extra onder de aandacht gebracht.Helpt uw bedrijf ook mee?
Doneer nu » 
Twitter Facebook LinkedIn
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookTwitterYoutube