Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
Inmiddels zijn we bijna halverwege 2020 en leven we al een paar maanden in een unieke, gekke situatie. Gelukkig worden de maatregelen rondom het coronavirus steeds meer versoepeld, wat weer nieuwe mogelijkheden biedt! Wij stellen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de binnenstad.

Veel leesplezier!
 
Artikel afbeelding
opening horeca
We zijn enorm blij dat we u weer als gast mogen verwelkomen in onze horecagelegenheden. Iedereen is druk met de voorbereidingen en het treffen van de nodige maatregelen. Maandag 1 juni om 12:00 uur bent u van harte welkom, reserveer van tevoren wel even.
 
Artikel afbeelding
openingstijden EN koopzondag
Mede door de versoepeling van de maatregelen openen veel winkels hun deuren weer volgens de normale openingstijden. Ook op donderdagavond, koopavond, zijn veel winkels weer geopend tot 21.00u.

Op 7 juni is het koopzondag en dan zullen ook de meeste winkels geopend zijn van 12.00u tot 17.00u. Parkeren op zondag is gratis, met uitzondering van vergunninghoudersplaatsen.

Uiteraard is het advies nog steeds om zo veel mogelijk alleen te komen, drukte te vermijden en u te houden aan de maatregelen. Wilt u zeker weten of een specifieke winkel open is? Dan raden wij u aan om even contact op te nemen of de social media/website te bekijken!
 
Artikel afbeelding
eenrichtingsverkeer en fietsenstallingen
Om de binnenstad beter toegankelijk te maken voor bezoekers, willen we u vragen om niet met uw fiets de stad in te gaan. Op die manier hebben we meer ruimte om voldoende afstand van elkaar te houden. Er zijn op onderstaande locaties extra fietsenrekken geplaatst om uw fiets netjes weg te kunnen zetten.

- Parkeerterrein Oude Haven

- Oude postkantoor op het Hoogeinde
- Begin van de Hoogeindsestraat 

Daarnaast is in het smalle gedeelte van de stad éénrichtingsverkeer gemaakt, houd bij het wandelen over de promenade altijd rechts aan.
 
Artikel afbeelding
ik koop lokaal, bij een winkelier van hier
De coronacrisis heeft grote financiële gevolgen voor veel ondernemers, om deze reden is ook gemeente Tiel gestart met een campagne om uw aankopen zo veel mogelijk bij de lokale ondernemers te doen. Hierdoor geeft u de ondernemers een steuntje in de rug. Tijdens, maar ook na de coronacrisis. Op deze manier blijft de leefbaarheid en het voorzieningenniveau op peil, wat een belang is van ons allemaal.
 
Artikel afbeelding
zorg voor tiel
De actie Zorg voor Tiel loopt nog tot 1 juni, dit is uw laatste kans om mee te helpen onze Tielse zorgtoppers in het zonnetje te zetten. Op dit moment staat er al een ontzettend mooi bedrag van ruim €39.000,- op de teller, maar dit is helaas nog niet genoeg om ALLE zorgmedewerkers een cadeaubon te kunnen geven.

Draagt u deze actie ook een warm hart toe? Twijfel dan niet en doneer hier! Onze dank is groot!
 
Tot zover onze nieuwsbrief. Pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws?
Volg ons vooral op Facebook en kijk voor het volledige overzicht van de aankomende evenementen op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact