Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
Bedankt dat we zo’n geweldig bedrag hebben ingezameld voor de zorg! Bedankt dat u ons weer weet te vinden in de stad! De sale is bij veel winkels alweer begonnen en de terrasjes stralen veel gezelligheid uit. De maatregelen kunnen langzaam maar zeker versoepeld worden… u bent méér dan welkom in onze mooie binnenstad! 

 
Artikel afbeelding
€50.000 voor
zorgmedewerkers
Twee maanden lang hebben we actie gevoerd om zorgmedewerkers in Tiel extra in het zonnetje te zetten in het kader van de “Dag van de Zorg”. En met resultaat, want onlangs hebben we aan meerdere zorginstellingen een cheque van €50.000 aangeboden. Dit bedrag wordt omgezet in cadeaubonnen, die in de binnenstad van Tiel te besteden zijn. We willen iedereen die heeft gedoneerd, heel hartelijk bedanken!
 
Artikel afbeelding
koopzondag 5 juli

Iedere eerste zondag van de maand, koopzondag in Tiel! Waar een koopzondag vaak wordt verbonden aan leuke activiteiten, moeten we nu nog even geduld hebben. Maar we kunnen u vertellen dat de voorbereidingen voor de evenementen in het najaar alweer begonnen zijn. Uiteraard onder voorbehoud van ontwikkelingen en met in acht neming van de 1,5 meter afstand.

Kom zondag 5 juli van 12:00 – 17:00 uur winkelen in Tiel en strijk tussendoor neer op een terrasje voor een lekkere lunch en/of een verfrissend drankje. Parkeren in gratis*, wees welkom!

* met uitzondering van vergunninghoudersplaatsen

 
Artikel afbeelding
combinatie 
nieuwsbrieven
Goed nieuws! Voortaan worden de nieuwsbrieven van de FlipPas en Winkelen in Tiel gecombineerd. Op die manier hoeft u geen nieuws uit de binnenstad meer te missen! Zo kunnen we vertellen dat:
  • Lisenka Pauw Fotografie onze nieuwste FlipPas deelneemster is
  • FlipPas deelnemer Style Cycles een tweede vestiging in winkelcentrum Passewaaij heeft geopend
  • En dat de maandprijs van juni wordt mogelijk gemaakt door Intertoys. Zij stellen een Legopakket ter waarde van maar liefst €500,00 beschikbaar!
 
Artikel afbeelding
Winkelen in tiel op
Instagram
Winkelen in Tiel is vanaf nu ook te volgen op Instagram via winkelen_in_tiel! Op deze pagina volgt u het laatste nieuws vanuit de binnenstad, krijgt u een uniek kijkje achter de schermen tijdens het organiseren van de evenementen, verschijnen de acties van de FlipPas en nog veel meer leuks! Redenen genoeg om ons te volgen!
 
Tot zover deze nieuwsbrief, pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws vanuit de binnenstad?
Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact