Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
De vakantieperiode is begonnen en velen onder ons recreëren dit jaar in eigen omgeving. Gelukkig is het in onze mooie Betuwe goed vertoeven, met de vele wandel- en fietsroutes. Maar ook de binnenstad van Tiel, dé hoofdstad van de Betuwe, is zeker de moeite waard om mee te nemen in uw vakantieplannen. In deze nieuwsbrief informeren we u graag over het laatste nieuws uit de binnenstad.  

Een hele fijne vakantie toegewenst!

 
Artikel afbeelding
koopzondag
2 augustus
Zin in een gezellig middagje winkelen? Kom dan op koopzondag 2 augustus naar Tiel, de sale is volop aan de gang en ook de najaarscollectie druppelt alweer binnen. De weersvoorspellingen zijn goed, dus strijk tussen het winkelen door neer op één van de sfeervolle terrassen.

De winkels zijn open van 12:00 – 17:00 uur en parkeren is gratis (m.u.v. vergunninghouderplaatsen).
 
Artikel afbeelding
nieuwe website

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en gewerkt aan een nieuwe website voor de binnenstad. Neem een kijkje op www.winkelenintiel.nl en bekijk alle winkels en horecagelegenheden gevestigd in de binnenstad. Op de site kunt u ook terecht voor het laatste nieuws en de activiteitenagenda. Daarnaast is alle info omtrent de FlipPas geïntegreerd in deze nieuwe site. Alles overzichtelijk op één plek!

 
Artikel afbeelding
flippas nieuws
We mogen twee nieuwe deelnemers verwelkomen bij dé spaarpas van Tiel. Vanaf heden kunt u ook punten sparen en inleveren bij Souvenirshop Tiel en De Vergulde Graaf.

En wist u dat u kans maakt op het winnen van een prijs, als u de FlipPas vaker gebruikt? Elke maand stelt één van de deelnemende winkels een maandprijs beschikbaar, deze maand is Wuite Mode aan de beurt. Zij stellen een modecheque t.w.v. €600,00 beschikbaar, een leuke prijs om uw herfst- en wintergaderobe aan te vullen.

Hoe u kans maakt? Gebruik uw FlipPas minimaal 4 keer in de maand, makkelijker kunnen we het u niet maken!
 
Tot zover de nieuwsbrief van augustus, pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws vanuit de binnenstad?
Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact