Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
De vakantie is voorbij gevlogen en wat hebben we prachtig weer gehad!
Soms iets te warm, maar we mogen niet klagen als toerist in eigen land. Het zonnige weer gaf dikwijls mooie plaatjes in de binnenstad, met gezellige terrassen en winkelend publiek. 

We willen u bedanken voor het vertrouwen in onze mooie binnenstad, want veel mensen weten de weg naar onze winkels en horeca weer goed te vinden. Fijn dat we u mogen begroeten!

Via deze nieuwsbrief informeren we u graag over de activiteiten van september.
Helaas geen grote evenementen, maar wel veel andere leuke dingen! 

 
Artikel afbeelding
koopzondag
6 september
De najaarscollectie hangt weer in de winkels! Kom zondagmiddag 6 september naar de binnenstad en ontdek de trends en ontwikkelingen van dit najaar.
Lekkere trek gekregen van al dat winkelen? Onze horeca ondernemers ontvangen u met open armen (maar wel netjes op 1,5m afstand)!

De stad is geopend van 12:00 – 17:00 uur en parkeren is gratis (m.u.v. vergunninghouderplaatsen).
 
Artikel afbeelding
september winmaand

Kom in september gezellig winkelen in Tiel en maak kans op één van de prijzenpakketten t.w.v. €300,00, beschikbaar gesteld door ondernemers uit de binnenstad!

Hoe u kans maakt?
Heel simpel! Ontvang bij een aankoop een lootje, vul deze in en laat het lootje achter in één van de inlevertonnen in de stad. Elke week trekken we twee winnaars, deze kans laat u toch niet liggen?

Kijk voor meer informatie op www.winkelenintiel.nl

 
Artikel afbeelding
fruitcorso telt af...

Het derde weekend mag het dit jaar dan stil zijn in Tiel, toch laat het Fruitcorso van zich horen. Op het moment dat de prachtige kleurrijke stoet zou vertrekken (zaterdag 19 september 13.30 uur) wordt een sculptuur onthuld op de serre van Grand café Hart van de Betuwe. Dit sculptuur heeft een klok in zich, het ‘klokhuis’, die de dagen aftelt tot de jubileumeditie van het corso. Flipje kijkt uit op het symbolische ‘fruit’sculptuur en telt samen met ons allemaal de dagen af. Een mooie aftrap richting het 60e corso!

 
Artikel afbeelding
flippas nieuws

Wij vinden het fijn als u uw aankopen in Tiel doet en daarvoor wordt u beloond! Naast het sparen van punten, maakt u elke maand kans op een hele mooie prijs. Deze maand is onze prijzenpartner Modehuis Blijdesteijn, zij stellen twee keer shoptegoed beschikbaar t.w.v. €250! De perfecte prijs om uw gaderobe voor het najaar aan te vullen met een paar mooie nieuwe items.

De maandprijs van juni, twee fotoshoots van Lisenka Pauw, is inmiddels uitgereikt. Lees het hele bericht op onze webiste!

 
Artikel afbeelding
coronamaatregelen
in de binnenstad
Helaas blijft corona langer onder ons dan we zouden willen. Belangrijk is dat we alert blijven, ook tijdens het winkelen en het bezoeken van onze horeca.

Belangrijke maatregelen:
- Blijf thuis als u klachten heeft
- Loop rechts over de promenade
- Houd afstand
- Vermijd drukte

Onze ondernemers doen er alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen, maar daarbij hebben we uw hulp hard nodig.
 
Tot zover de nieuwsbrief van september, pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws vanuit de binnenstad?
Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact