Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
We hebben een vreemde maand achter de rug, want september is al jarenlang dé maand van de grote evenementen in Tiel. We hebben dit jaar de gezelligheid die Appelpop en het Fruitcorso naar onze stad brengt helaas moeten missen. Gelukkig was het mooi weer en hebben we op de terrassen en in de winkelstraten veel ‘coronaproof’ gezelligheid gezien.

We brengen u door middel van deze nieuwsbrief graag op de hoogte van de activiteiten die de komende maand op de planning staan.

Veel leesplezier!

 
Artikel afbeelding
tiel pakt uit!
3 en 4 oktober
'Shop till you drop' is ons motto tijdens hét actieweekend van Tiel. Acties, acties en nog meer acties! Vanaf maandag 28 september zullen de acties weergegeven worden op onze website.

Grijp deze kans en kom tijdens Tiel Pakt Uit! winkelen, parkeren is op beide dagen gratis (m.u.v. plaatsen voor vergunninghouders)!
 
Artikel afbeelding
Promotiefilmpjes 
binnenstad

Omdat veel van de activiteiten in de binnenstad door corona niet doorgaan, heeft de ondernemersvereniging samen met een aantal ondernemers het idee opgevat om promotiefilmpjes op te nemen. Het doel hiervan is om te laten zien wat Tiel allemaal te bieden heeft, hiervoor hoeft u niet af te reizen naar de grote steden. Het eerste promotiefilmpje heeft het thema ‘Najaarscollectie’ en is vanaf heden te zien op onze website.

Er volgen nog twee filmpjes met de thema’s ‘Horeca’ en ‘Feestmaand’, dus houd onze website en socials goed in de gaten!

 
Artikel afbeelding
flippas nieuws

Ondertussen heeft de winnares van de maandprijs van juli haar prijs in ontvangst mogen nemen bij Wuite Mode. Wat een prachtige prijs, heel veel shopplezier toegewenst!

In de maand oktober maakt u kans op een prijs bij onze FlipPas deelnemer Nijtmans Naaimachines. Zij stellen twee keer een Singer F3232 naaimachine en een luxe garenset van Ackermann beschikbaar, met elk een totale waarde van 255 euro.

 
Tot zover de nieuwsbrief van oktober, pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws vanuit de binnenstad?
Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact