Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
We naderen de gezellige kerstperiode waarin samenzijn en lekker eten centraal staat. Hoe de kerst van 2020 er voor ons uit zal zien, weten we nog niet precies. Wat we wel weten is dat we onszelf én elkaar dit jaar maar eens extra moeten verwennen, want dat hebben we wel verdiend! De winkeliers in de binnenstad staan voor u klaar om u op een veilige manier te helpen bij uw decemberinkopen.

Graag tot ziens in onze mooie binnenstad!


 
Artikel afbeelding
extra koopzondagen

Zoals elk jaar hebben we voor de feestdagen extra koopzondagen en dit jaar kunnen we deze goed gebruiken om de inkoopmomenten te spreiden.

De extra koopzondagen zijn op: 29 november, 6, 20 en 27 december.

Als u in de gelegenheid bent, is ons advies om op een doordeweekse dag uw inkopen te komen doen. Het is dan lekker rustig in de stad, zodat u op uw gemak kunt shoppen!

 
Artikel afbeelding
gratis parkeren
Op alle zaterdagen én zondagen van december is het gratis parkeren in de binnenstad, met uitzondering van de plaatsen bestemd voor vergunninghouders.


 
Artikel afbeelding
sinterklaas 
speurtocht

In samenwerking met Bibliotheek Rivierenland organiseren we een speurtocht langs 22 etalages. Kinderen kunnen gaan speuren naar de boten van Sinterklaas en bij elke boot staat een letter. Vul de letter in op het juiste vakje op het antwoordformulier en vorm een zin. Lever het juiste antwoord in bij de bieb en ontvang een leuk cadeautje!

Het antwoordformulier is te downloaden via www.winkelenintiel.nl en kinderen kunnen t/m 5 december gaan speuren!

 
Artikel afbeelding
flippas nieuws

De laatste maandprijs van dit jaar wordt u aangeboden door De Betuwe. Zij geven twee hele royale prijzen weg, lees er alles over op onze website!

Het mantelzorgcompliment van dit jaar wordt uitgekeerd in FlipPas punten. Hiermee kunnen de mantelzorgers lokaal een welverdiend cadeautje voor zichzelf (of een ander) gaan kopen! De FlipPas is erg blij met dit initiatief, want op deze manier worden de lokale ondernemers ook gesteund.

Heeft u ondertussen al veel FlipPas punten gespaard? Vergeet dan niet om deze ook weer uit te geven bij één van de deelnemende ondernemers, dat geeft toch een leuke korting op uw (december)aankopen!

 
Tot zover de nieuwsbrief van december, pas goed op uzelf en elkaar!

Meer nieuws vanuit de binnenstad?
Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact