Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
Het is stil in de binnenstad…
Een treurig beeld zo zonder onze bezoekers. Toch zitten wij niet stil, want ook tijdens deze lockdown willen wij onze klanten graag van dienst zijn. Of het nu gaat om een nieuwe broek, een mooie tas, een laptop, een pannenset, een gezellig spelletje of een lekker geurtje; wij bezorgen het graag bij u thuis!

Ook als u even geen zin heeft om te koken, willen wij al dat lekkers graag bij u thuis brengen.

Samen komen we door deze periode heen, zeker met een beetje steun van u.
We hopen u snel weer te zien in een bruisende binnenstad!


 
Artikel afbeelding
wij staan voor u klaar

Om het u gemakkelijk te maken hebben we alle mogelijkheden vanuit de binnenstad overzichtelijk gebundeld op onze website!

Staat u op het punt om een aankoop te doen? Dan hopen wij dat u in eerste instantie informeert bij de lokale ondernemer, zij bezorgen de bestelling vaak dezelfde dag nog gratis bij u thuis. Twee voordelen, waar grote online webshops niet tegenop kunnen!

 







Artikel afbeelding
winacties FLippas

De FlipPas bestaat 5 jaar en dat vieren we met heel veel winacties, de eerste winactie naar aanleiding van Wereld Knuffeldag heeft al plaatsgevonden. Intertoys Tiel had voor deze gelegenheid 3 grote knuffels beschikbaar gesteld.

De volgende winactie staat in het teken van Warmetruiendag op 5 februari, hiervoor geeft Wuite Mode een heerlijk warme herentrui weg. Kans maken? Volg ons via Facebook en/of Instagram en laat ons in een reactie weten wie een warme trui verdient!

 
Artikel afbeelding
Mantelzorg
compliment

Eind vorig jaar heeft Gemeente Tiel het mantelzorgcompliment uitgereikt in de vorm van een FlipPas met tegoed. Een enorm welkome financiële boost voor de deelnemers van de FlipPas!

Heeft u een FlipPas vanuit het mantelzorgcompliment ontvangen, maar had u al een FlipPas in bezit? Dan kunt u de pasjes laten overzetten bij Souvenirshop Tiel. Deze winkel is open en zal i.v.m. corona langer doorgaan met het overzetten van de pasjes. 

 
Tot zover de nieuwsbrief van februari, wees lief voor elkaar en stay safe!

Meer nieuws vanuit de binnenstad?
Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website!
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact