wedstrijdvoorwaardenprijzenparade2016
Wedstrijdkaarten zijn verkrijgbaar bij deelnemende winkeliers aan de Prijzenparade. Bij elke aankoop ontvangt u een wedstrijdkaart van deze winkelier.

Prijswinnaars worden na 10 oktober 2016 persoonlijk bericht. De prijsoverhandiging zal  op een gezamenlijke bijeenkomst met andere prijswinnaars plaatsvinden op zondag 6 november 2016 (koopzondag) vertoon van de originele wedstrijdkaart met daarop de unieke code. Bewaar deze wedstrijdkaart dus goed.  Bij het afhalen van de prijs kan om legitimatie gevraagd worden. Indien de prijs niet wordt opgehaald tijdens de prijsuitreiking, vervalt de aanspraak op de prijs.De prijs kan niet ingewisseld worden voor contact geld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door deelname aan de Prijzenparade geeft u zich automatisch op voor de e-mail nieuwsbrief van Winkelen in Tiel. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de nieuwtjes en evenementen in onze mooie binnenstad. Mocht u daar geen prijs opstellen, dan kunt u bij ontvangst van de eerstvolgende nieuwsbrief zich afmelden via de 'afmeldknop' in deze nieuwsbrief.   
 
 
FacebookTwitterYoutube