Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
www.winkelenintiel.nl
We gaan een zonnig weekend tegemoet, want gelukkig komt na regen ook altijd weer zonneschijn! Dit gezegde geldt ook voor onze ondernemers, want na een lange tijd van afzien begint het zonnetje weer te schijnen bij veel winkels en horecagelegenheden. En dat komt door u, onze loyale en trouwe bezoeker. Heel hartelijk dank daarvoor!
 
Artikel afbeelding
koopzondag 6 juni
De eerste zondag van de maand is het in Tiel traditiegetrouw koopzondag. Voorheen altijd in combinatie met een evenement, maar daarop moeten we nog even wachten. Wél kunnen we u vertellen dat het winkelen in Tiel deze zomer op een andere manier een feestje wordt. Hoe? Dat verklappen we nog niet, maar het zal meteen duidelijk worden als u de stad bezoekt.
 
Artikel afbeelding
Uitintiel
Het populaire magazine Uit in Tiel is weer beschikbaar. Afgelopen week overhandigde Marie Jan van Emjee Vormgevers het eerste exemplaar aan Margriet van Heesch. Het magazine laat zien wat Tiel allemaal te bieden heeft en is o.a. verkrijgbaar bij alle winkels en horeca in de binnenstad.
Lees meer
 
Artikel afbeelding
flippascadeaubon
Heeft u dat ook? Dat u niet weet wat u iemand cadeau zal geven? Dat is vanaf nu verleden tijd, want wij hebben het ideale cadeautje! Met de FlipPas cadeaubon geeft u een zeer veelzijdig en leuk lokaal cadeautje, van bloemen tot kleding en van een etentje tot een sieraard. De keuze is reuze!
Lees meer
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram