Intocht Sinterklaas en Dickens Festijn!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
We gaan richting de feestdagen en dit jaar doen wij weer gezellig mee, want vanwege de versoepelingen mogen we weer activiteiten organiseren. U leest er alles over in deze nieuwsbrief!

Let op! De activiteiten die in deze nieuwsbrief worden aangekondigd,
zijn onder voorbehoud van aangescherpte coronamaatregelen. 
 
 
Artikel afbeelding
koopzondagen

Aankomende 7 november is het weer de eerste zondag van de maand en dus koopzondag in Tiel van 12:00 - 17:00 uur mét gratis parkeren!

Voor de feestdagen hebben we extra koopzondagen gepland: op zondag 28 november en 5, 12 en 19 december bent u ook van harte welkom!

Meer info
 
Artikel afbeelding
intochtsint

Op zaterdag 20 november om 13:00 uur komt Sinterklaas aan bij de Waalkade in Tiel. Daarnaast zullen vanaf 13 november leuke activiteiten worden georganiseerd in de binnenstad. Kijk voor het volledige programma op de website van Stichting Sint.

Naar website
 
Artikel afbeelding
nieuwedeelnemer

Wij hebben afgelopen week Boutique de la Rue als nieuwe FlipPas deelnemer mogen verwelkomen! Joke Kouwenhoven heeft sinds maart een winkel voor dameskleding aan de Waterstraat 61 en vanaf heden kunnen daar FlipPas punten worden gespaard!

Lees meer
 
Artikel afbeelding
flippascadeaubon

De feestdagen komen er weer aan, de tijd om cadeautjes te kopen voor uw naasten. Geen idee wat u dit jaar weer zal kopen? Geef een FlipPas cadeaubon! Het lokale en zeer diverse cadeau, waar iedereen blij van wordt!

Lees meer
 
Artikel afbeelding
savethedate

Wij zijn erg verheugd te kunnen vertellen dat de voorbereidingen voor het Dickens Festijn Tiel in volle gang zijn! Op koopzondag 19 december zal de Tielse binnenstad omgetoverd worden in een prachtig Dickens festijn, bent u erbij?

 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram