Winkels en horeca sluiten voorlopig om 17u
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
We zitten weer in een lastige periode, waarin winkels en horeca beperkingen opgelegd hebben gekregen. Zoals aangekondigd door het kabinet, zullen de winkels en horecagelegenheden voorlopig om 17:00 uur de deuren sluiten.  

Aan u de vraag om bij uw inkopen voor de feestdagen toch te denken aan de lokale ondernemers. Of het nu gaat om een sinterklaas- of kerstcadeau, nieuwe (feest)outfit of het kerstdiner, de ondernemers in de binnenstad helpen u daar graag bij!
 
 
Artikel afbeelding
koopzondagen

Voor de feestdagen hebben we extra koopzondagen vastgesteld, zodat u voldoende mogelijkheden hebt om uw decemberaankopen te komen doen. Op zondag 28 november en 5, 12 en 19 december bent u van harte welkom. 

De winkels zijn open van 12:00 tot 17:00 uur en parkeren is gratis! M.u.v. plekken voor vergunninghouders

 
Artikel afbeelding
veiligheidvoorop!

We willen iedereen die de stad bezoekt vragen om zich te houden aan de coronamaatregelen:

  • Geef elkaar de ruimte en houd 1,5m afstand
  • Draag in de winkels en horeca een mondkapje
  • Plaats geen fietsen in het smalle gedeelte van de Waterstraat
  • Ontsmet uw handen bij de ingang 
  • Loop in de winkelstraten aan de rechterkant
  • Vermijd drukte en probeer in de ochtend te komen
 
Artikel afbeelding
mantelzorgcompliment

Ook dit jaar ontvangen de Tielse mantelzorgers als waardering een FlipPas met 7500 punten (75,00). Hiermee kunnen zij bij alle FlipPas deelnemers terecht om iets leuks of lekkers voor zichtzelf te kopen. Het is enorm fijn dat op deze manier het geld terecht komt bij de Tielse FlipPas ondernemers.  

 
Artikel afbeelding
flippascadeaubon

We zitten midden in de periode om cadeautjes te kopen voor uw naasten. Geen idee wat u dit jaar weer zal kopen? Geef een FlipPas cadeaubon! Het lokale en zeer diverse cadeau, waar iedereen blij van wordt!

Lees meer
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram