Koopzondag op 6 februari
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
Afgelopen woensdag mocht eindelijk ook de horeca weer open, wat fijn dat we weer kunnen genieten van al het lekkers dat onze horecagelegenheden te bieden heeft. Heeft u al een reservering gedaan? Niets staat meer in de weg om een gezellig dagje winkelen met lunch of diner te plannen! 

Wees loyaal, koop lokaal!


 
Artikel afbeelding
koopzondag
Op zondag 6 februari is het weer koopzondag in Tiel. Van 12:00 - 17:00 uur zijn de winkels geopend en de sales is in volle gang! Komt u gezellig winkelen met tussendoor een lunch of achteraf een heerlijk diner? We hebben u ontzettend gemist!

Parkeren is op koopzondag gratis! (m.u.v. plaatsen voor vergunninghouders)
 
Artikel afbeelding
horecaopen
Eindelijk is ook de horeca weer open. We verwelkomen u graag in één van onze horecagelegenheden! Vooralsnog is de horeca open tot 22:00 uur.

Bij binnenkomst wordt gevraagd naar een geldig vaccinatie- of herstelbewijs, of het bewijs van een negatieve test. En tijdens het rondlopen is het dragen van een mondkapje verplicht.
 
Artikel afbeelding
winwinwin
In het kader van Valentijnsdag stellen maar liefst drie FlipPas deelnemers een prijs beschikbaar. 
Kans maken? Kom gezellig winkelen, gebruik uw FlipPas tot aan Valentijnsdag minimaal 3x en wie weet bent u de gelukkig winnaar!

 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookTwitterYoutube