Zondag 6 maart koopzondag in Tiel!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
www.winkelenintiel.nl
De lente is in aantocht, wat een heerlijk vooruitzicht! Net als een leven zonder mondkapjes, afstand en QR codes... Vanaf vandaag laten we een leven met beperkingen achter ons en kijken we vooruit naar leuke activiteiten in de stad! Lees snel verder wat we allemaal voor u in petto hebben!
 
Artikel afbeelding
koopzondag6maart!
Zondag 6 maart is het koopzondag in Tiel. De winkels zijn open van 12:00u tot 17:00 uur en parkeren is gratis!
Kom gezellig winkelen en genieten van alle mooie voorjaarskleding of pak nog een leuk setje uit de sale mee. Tussendoor een lekkere lunch bij één van onze horecagelegenheden. De perfecte combinatie voor een leuk dagje uit!
 
Artikel afbeelding
kraamhuur
Op zaterdag 2 en zondag 3 april organiseren wij Tiel Pakt Uit!, hét actieweekend van Tiel! Naast de vele aanbiedingen maken we een feestje in de winkelstraten, een gezellig weekend voor jong en oud.

Voor ondernemend Tiel is er een mogelijkheid om een kraam te huren, klik op onderstaande link voor meer informatie.
Lees meer
 
Artikel afbeelding
betuwsefruitrally
Op koopzondag 1 mei staat de Betuwse Fruitrally op de planning, een gezellige dag in het centrum van Tiel voor en door autoliefhebbers. 

Inschrijven voor de tourrit door de Betuwe kan via onderstaande link.
Lees meer
 
Artikel afbeelding
royalmomentstiel
Vanaf nu kunt u FlipPas punten sparen én uw mooiste momenten vastleggen, want we hebben een fotograafduo aan onze deelnemerslijst toegevoegd. 

Lees alles over deze gedreven dames met een hart voor Tiel op onze website.
Lees meer
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram