Zaterdag én zondag gratis parkeren!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
www.winkelenintiel.nl
Komt u aankomend weekend ook koopjes jagen en genieten van de gezelligheid? We hebben er zo lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we weer een feestje maken in de stad. Tiel Pakt Uit! staat op de planning en het belooft als vanouds een gezellig weekend te worden!
 
Artikel afbeelding
tielpaktuit!
Aankomende zaterdag en zondag vindt Tiel Pakt Uit! plaats, met veel aanbiedingen, kraampjes, vermaak voor de kids en muziek in de stad. Bovendien is het parkeren op beide dagen gratis!

Komt u ook, er zijn leuke prijzen te winnen!
Lees meer
 
Artikel afbeelding
kindervrijmarkt
Op Koningsdag organiseren we weer de Kindervrijmarkt in de stad. Van 09:00-16:00 uur lekker struinen langs de kleedjes bemand door vrolijke kinderen of zelf deelnemen en kinderen op een speelse manier leren omgaan met geld.

Een kaartje voor een grondplek is vanaf 20 april te koop voor €2 bij Kookwinkel Oostendorp en Intertoys
 
Artikel afbeelding
hanzetotheden
Hanzestad Tiel is één van de oudste steden van Nederland. De rijke geschiedenis van de stad is een bron van inspiratie voor kunstenaars. Daarom ziet u in enkele etalages in de binnenstad werk van kunstenaars (afkomstig) uit Tiel.

Ga kijken en laat u meevoeren van Hanze tot Heden!
Lees meer
 
Artikel afbeelding
woordenvandetijd!
Vibe, Cap en B.A.S. zijn de woorden van 2021 en sinds afgelopen week vereeuwigd in hardsteen in de Weerstraat.
Elk jaar kiezen leerlingen van het Lingecollege Lyceum de woorden die onder de jeugd veel gebruikt worden. Deze woorden worden vormgegeven binnen de les Cultureel Kunstzinnige Vormgeving en door een jury beoordeeld.
Lees meer
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram