Oldtimers, zonnige terrassen, winkelen en meer...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
www.winkelenintiel.nl
Na een succesvol en gezellig Tiel Pakt uit! en Koningsdag, gaan we aankomende zondag verder met de Betuwse Fruitrally. Een evenement voor autoliefhebbers, maar ook als je geen liefhebber bent zijn er leuke randactiviteiten. Lees snel verder en ontdek de activiteiten in de maand mei!
 
Artikel afbeelding
betuwsefruitrally!
Aankomende zondag, 1 mei, is het koopzondag in de Tielse binnenstad. Vanaf 10:00 uur wordt de Betuwse Fruitrally georganiseerd en staan op de Varkensmarkt, het Plein en de Waalkade de mooiste voertuigen opgesteld. Vanaf 12:00 uur gaat de rally van start en openen de winkels voor een gezellige shopmiddag. Parkeren is op deze dag gratis!

Kijk voor het volledige programma op onze website.
 
Artikel afbeelding
alleskwijt
Het Flipje- en streekmuseum presenteert in de tentoonstelling 'Alles kwijt' één verhaal over de Tweede Wereldoorlog vanuit drie verschillende perspectieven. 

Deze bijzondere expositie is van 4 mei t/m 31 juli gratis te zien in een winkelpand aan de Santwijcksepoort 7. Wees van harte welkom om de tentoonstelling te komen bezoeken!
 
Artikel afbeelding
kunstmarkt5mei!
Na het ontsteken van het vredesvuur op de Groenmarkt zal tussen 12:00 - 17:00 uur de Kunstmarkt plaatsvinden in de binnenstad. 

Aan de Waalkade zal Tour de Waal diverse activiteiten organiseren. Kijk hiervoor op www.tourdewaal.nl
 
Artikel afbeelding
enquêtekoopavond
Wij zouden u graag een paar vragen willen stellen over de koopavond in Tiel. De enquête wordt anoniem ingevuld en het kost slecht een paar minuten van uw tijd. 
Naar enquete
 
Artikel afbeelding
Flipjesspeeldag
Save the date!

Op 2e Pinksterdag organiseren wij Flipjes speeldag! In het kader van de Nationale Buitenspeeldag wordt de stad omgetoverd tot een waar Flipjes speelparadijs. 

Zet 6 juni alvast in uw agenda!
 
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram