Een gezellig uitje voor het hele gezin
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
www.winkelenintiel.nl
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; wat zijn we blij dat er weer leuke activiteiten in de stad georganiseerd kunnen worden. De afgelopen periode hebben we genoten van de drukte en gezelligheid, was u erbij? 

De maand juni staat voor de deur en uiteraard staan er dan ook weer leuke activiteiten op de planning, lees snel verder...
 
Artikel afbeelding
Flipjesspeeldag!
Tip voor 2e pinksterdag; Flipjes speeldag! Een gezellig uitje voor het hele gezin. De kids gaan spelen en vader en moeder genieten op het terras, dé perfecte combinatie! Daarnaast is het koopzondag, dus kan er tussendoor ook nog een zomerse outfit gescoord worden. 

Kijk voor meer info en het downloaden van de speelkaart op onze website.
 
Artikel afbeelding
uitintiel
De nieuwe editie van het mooie magazine Uit in Tiel is verschenen. Dit magazine staat boordevol leuke uit tips voor Tiel en omgeving. 
Het magazine is tot stand gekomen door ondernemersvereniging Hart van Tiel in samenwerking met Emjee uitgevers en is gratis te verkrijgen bij de winkels en horeca in de Tielse binnenstad.
 
Artikel afbeelding
pinksterkermis!
Tijdens Pinksteren is er weer kermis in de stad! De Pinksterkermis is een sfeervolle kermis met veel attracties en staat op de Waalkade. Dit jaar van 2 t/m 6 juni 2022.

Op zaterdagavond 4 juni ziet u om 22.30 uur een spectaculaire vuurwerkshow.
 
Artikel afbeelding
tieltoont
Save the date!

Op koopzondag 3 juli organiseren wij weer Tiel Toont! Een creatieve en inspirerende dag in de Tielse binnenstad voor en door kust- en cultuurliefhebbers!

Leuk voor jong en oud, dus zet 3 juli alvast in uw agenda!
 
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram