Een creatieve en inspirerende middag in de binnenstad!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Winkelhartvantiel.nl
Winkelenintiel.nl  |  Online lezen
www.winkelenintiel.nl
De zomervakantie staat voor de deur! Heerlijk veel naar buiten, lange avonden in de tuin en dit jaar gaan veel vakantiegangers waarschijnlijk weer naar het buitenland. Heeft u nog iets nodig voor de vakantie? De zomersale is begonnen, dus de perfecte tijd om leuke koopjes te komen shoppen in de Tielse binnenstad. Bovendien wordt er ook deze maand een leuke activiteit georganiseerd tijdens de koopzondag!
 
Artikel afbeelding
tieltoont!
Op koopzondag 3 juli organiseren wij Tiel Toont! Van 12:00 - 17:00 uur kunt u komen genieten van al het moois dat de Tielse kunst- en cultuursector te bieden heeft. Het belooft een creatieve en inspirerende middag te worden voor jong en oud, parkeren is deze dag gratis

Kijk voor meer info over het programma op onze website.
 
Artikel afbeelding
nieuwnieuwnieuw
De afgelopen periode hebben we een aantal nieuwe ondernemers mogen verwelkomen in de binnenstad. Benieuwd welke dat zijn? Check de linkjes: A.Miek, Café Tot straks!
en Brandshop Outletstore.
 
Artikel afbeelding
flippascadeaubon
Bent u nog op zoek naar een leuk, lokaal en vooral veelzijdig cadeau? Denk dan eens aan een FlipPas cadeaubon! De geschonken punten kunnen bij alle deelnemende winkels en horeca verzilverd worden. Gegarandeerd een succesvol cadeautje!

Klik hier voor meer info en de verkooppunten.
 
Aanmelden    Afmelden    Doorsturen    Contact
FacebookInstagram